Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aqvatest Total - edullinen ja helppo juomaveden kotitesti!

Runsaat sateet ja vedenpinnan vaihtelut saattavat tuoda bakteereja kaivoveteen. Myös kaivoon joutuneet pieneläimet tai kasvien juuret sekä lehdet voivat pilata kaivoveden hyvinkin nopeasti. Aqvatest Total -kotitesterillä selvität itse edullisesti ja vaivattomasti kaivoveden juomakelpoisuuden.

Aqvatest Total on kertakäyttötesti kaivoveden bakteeripitoisuuden määrittämiseen paikan päällä. Testin viljelyaika (kesto) on noin kolme vuorokautta. Aqvatest Total on ohjeiden mukaan käytettynä erittäin tarkka ja luotettava testi, sillä se on alun perin kehitetty sairaaloiden ja teollisuuden käyttöön.

Testin mukana tulee selkeät käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi. Testin mukana tulee vertailutaulukko, jonka avulla bakteeripitoisuuden taso on helppo määrittää tarkasti ja nopeasti. 

Voit tilata meiltä Aqvatest -vesitestin helposti suoraan kotisi tai mökkisi postilaatikkoon. Hinta 20 euroa/ kpl sisältäen postituskulut. Tilaus hoituu helposti soittamalla meille tai tekemällä tilauksen sähköpostitse. Voit myös ostaa Aqvatestin verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/polartrade-finland-oy/